B&B De Engel van Gennep

Onze B&B is gelegen in het hart van het oude centrum van Gennep, vlakbij de markt en het oude Stadhuis. Diverse mogelijkheden voor een maaltijd of drankje zijn direct in de buurt. Onze woning ligt op de route van het Pieterpad. Het is het ideale uitgangspunt om Gennep en omgeving te ontdekken.

De B&B is gevestigd in het bijhuis van onze woning. De B&B heeft een eigen ingang en is rustig gelegen aan de achterstraat, De Gaest. 
De B&B heeft een kleine zitkamer en een slaapkamer met een 2 persoonsbed en luxe wastafel op de b.g.g., een slaapkamer met 2 bedden en een badkamer met douche en toilet op de eerste verdieping. De B&B grenst aan een binnenplaats, waarvan gebruik kan worden gemaakt. Er is internet.

We hebben maar 1 boeking tegelijk. We verhuren de B&B aan maximaal 4 personen. De huurprijs bij 2 personen bedraagt € 85,00 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Bij 1 persoon € 70,00. Bij 3 volwassenen € 105,00 en bij 4 volwassenen € 130,00. Het is mogelijk om afspraken te maken over vervoer en lunchpakketten. Aankomst vanaf 15.00 u, vertrek uiterlijk 11.00 u.

De B&B is in 2019 verbouwd. Maar het gebouw behoudt zijn beperkingen. Het plafond in de badkamer is maar 2.00 m.

Boekingen:
U kunt boeken door een mailbericht te sturen. Zie het kopje informatie. Vermeld a.u.b. de datum van het gewenst verblijf, uw naam, aantal personen, woonplaats en telefoonnummer. Ik neem binnen 24 uur contact met u op. U kunt informatie vragen door een mailbericht te sturen (zie kopje informatie). Of door te bellen naar 06-52513595.